CARE INTERNATIONAL

Historia e jonë

CARE punon në mbarë globin për të shpëtuar jetë, për të mposhtur varfërinë dhe për të arritur drejtësinë sociale. Ne kërkojmë një botë me shpresë, tolerancë dhe drejtësi sociale, ku varfëria është kapërcyer dhe të gjithë njerëzit jetojnë me dinjitet dhe siguri. Zyra në Kosovë është pjesë e CARE Balkans.

Kush jemi ne

CARE është një lider global në një lëvizje mbarëbotërore të dedikuar për t’i dhënë fund varfërisë. Ne jemi të njohur kudo për përkushtimin e palëkundur ndaj dinjitetit të njerëzve.

Misioni

Misioni ynë është t’u shërbejmë individëve dhe familjeve në komunitetet më të varfëra në botë. Duke marrë forcë nga diversiteti, burimet dhe përvoja jonë globale, ne promovojmë zgjidhje inovative dhe jemi avokatë të përgjegjësisë globale.

Visioni

Ne kërkojmë një botë shprese, tolerance dhe drejtësie sociale, ku varfëria është kapërcyer dhe njerëzit jetojnë me dinjitet dhe siguri.

Fokusi jonë

Ne i vendosim gratë dhe vajzat në qendër sepse e dimë se nuk mund ta kapërcejmë varfërinë derisa të gjithë njerëzit të kenë të drejta dhe mundësi të barabarta.

Vlerat tona

Ky angazhim për vlerat themelore përshkruan kush jemi ne, çfarë bëjmë dhe si e bëjmë atë. I pasqyron vlerat tona kryesore të TRANSFORMIMIT, INTEGRITETIT, DIVERSITETIT, EKSELENCЁS, dhe BARAZISЁ të cilat shërbejnë si bazë për gjithçka që bëjmë.

Arritjet

CARE International Balkans mbështet me €40,000 pesë biznese dhe organizata joqeveritare të udhëhequra nga të rinjtë; CARE Deutschland e.V. zyra në Kosovë dhe Agjencia e Punësimit të Republikës së Kosovës …

Lajmet e fundit