Misioni ynë është t’u shërbejmë individëve dhe familjeve në komunitetet më të varfëra në botë. Duke marrë forcë nga diversiteti, burimet dhe përvoja jonë globale, ne promovojmë zgjidhje inovative dhe jemi avokatë të përgjegjësisë globale.