Ky angazhim për vlerat themelore përshkruan kush jemi ne, çfarë bëjmë dhe si e bëjmë atë. I pasqyron vlerat tona kryesore të TRANSFORMIMIT, INTEGRITETIT, DIVERSITETIT, EKSELENCЁS, dhe BARAZISЁ të cilat shërbejnë si bazë për gjithçka që bëjmë.